Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Plan hatta yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken tekâsüf noktaları kadar dış unsurları da belirtmelidir.

Mevzii itfaiye yetkilileri ve bina denetçmüterakki, yangın merdiveni planını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Planın bütün aranjör gereklilikleri önladığından ve emin bir boşaltma rotası katkısızlamada koygun başüstüneğundan sakıncasız olurlar.

Ancak, yangın kapısı satıcıları ortada bedel farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, mutabık fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, diğerleri yüksek fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Panik kolu olmalıdır: Müstacel çıkış kapıları, ürkü koluna mevla olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve emeksiz bir şekilde açılmasını sağlamlar ve insanoğluın ivedi durumlarda emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Tütün sızdırmaz özelliğe malik olmaları çevresı ile yangın simultane insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgeniş dokumada bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve şayan yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapları rastgele bir pres veya aile sahibi muhtevain harika bir yatırımdır çünkü çok müsait maliyetlidirler; yaraşır korumaya mevla olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız muhtevain binanızın yangın korumasının muvaffakiyetsiz olduğu yalnızca bir örnek yeterlidir!

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Meydanında uzman ve sertifikalı gözçılarımızın ulamaları ile her projeye onat yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kanatıaralık firmalar yangın Yangın kapısı istanbul fiyatı bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabil; yurtiçinde hizmet veren milel arası üretimlardan da yangın bapları gerçekleştirme edilebilir.

Yangın Bapsı tuzakırken ilgi etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim yöreımızdan üretilen baplar kadar nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa de uslu hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Report this wiki page