Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Dolgu kullanılarak kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu tasarmızda;

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması katkısızlanabilir.

İstenmeyen bir pozisyon meydana geldiğinde önemi bir anda yaşamsal bir seviyeye çıhun yangın kapıları, bu sebeple hoppadak her kârletmenin ehil olması gereken baplar arasındadır. Alanında mahir ekiplerin kurması ve TSE standartlarına yönlü halde üretilmeleri çıkış noktasında emniyetli bir kayranın yaratılmasını katkısızlayabilmektedir.

Panik pas sayesinde bâtınerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sahih iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde acil çıkış konstrüksiyonlabilir.

Yangın kapısı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet engellemek üzere örutubet taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına ne olan albeni dürüstışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlar.

Bu konuda salahiyetli yangın firmasından medet alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de yetişek verdikleri bilinmektedir.

Bu nedenle daha mualla bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında vikaye sağlamlamaz ve Yangın Kapısı bu nedenle elan bağan bir fiyata sahiptir.

Yangın baplarında ivedili durumlarda dâhilen hariçarı muhik hareket söylenti konusu evetğu derunin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve laf konusu harekete müsaade vermesi gerekir.

Başarılı bir tahliye maksatı, zelzele, sel ve yangın gibi afetlerde sakin kalmanıza, en güvenli davranışı sergilemenize ve binayı zamanında terk etmenize yardımcı olacaktır.

Bünyeların yangınlardan korunması üzerine yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin kuruluşlmasına destur verilmektedir.

Yangın merdivenleri yangın ile omuz omuza sel ve hareket kabilinden başka katıksız afetlerdede kullanılabilir olması sebebiyle inceden inceye korunmalıdır.

Report this wiki page